Metode de Plata

Metode de Plata

Kalapod va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  • 1. Plata la primirea comenzii - Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.
    In cazul comenzilor plasata cu aceasta metoda de plata, se va aplica o taxa de 5 RON de ( procesare a platii );
  • 2. Plateste online cu cardul
  • 3. Ordin de plata - Plata se efectueaza in contul firmei RO50BTRLRONCRT0641746101
  • Plata in 30 de zile prin PayPo

In cazul metodei de plata " Ordin de plata " trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte :

Dupa plasarea comenzii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0316405003 / 0319642 in intervalul orar Luni – Vineri : 09.00 – 18.00 pentru detalii suplimentare.

Comanda dumneavoastra va fi procesata si expediata catre dumneavoastra imediat dupa ce primim confirmarea platii din partea bancii .

Pentru toate comenzile care depasesc un total de 450 RON, se va solicita un avans de 15% din valoarea respectivei comenzi.

Imediat dupa ce avem confimarea ca avansul a fost achitat, comanda va fi expediata catre dumneavoastra.


Cum funcționează Paypo?

Plata prin PayPo durează doar câteva minute și se poate finaliza în 3 pași ușor de urmat:

1. Adaugă produsele în coșul de cumpărături pe Kalpod.net de maxim 500 lei și alege să plătești prin PayPo. Site-ul nostru te va redirecționa către PayPo unde trebuie să completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS. Atentie! Trebuie sa furnizezi un numar de tefefon si o adresa de email valida.

2. PayPo verifică comanda, datele tale și numărul tău de telefon. După verificarea datelor informațiilor și confirmarea codului trimis prin SMS, PayPo plătește produsele tale în câteva minute, iar tu vei primi comanda. În cazul în care este necesar, PayPo poate solicita câteva detalii suplimentare. Stai fără grijă, produsele tale vor fi rezervate până la finalizarea verificărilor!

3. Plătești comanda către PayPo. Pentru a achita sumele datorate către PayPo, ai la dispoziție 30 de zile de la achiziția produselor.