Procedura de schimb/retur produse

Afla care este procedura de schimb de produse

Schimbare marime
Schimbare produs
Returnare produs
Schimbare marime
Schimbare produs
Returnare produs
MARIMEA NU VI SE POTRIVESTE?

Echipa Kalapod este pregatita sa iti raspunda la orice solicitare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0316405003 si sa ne informati ca doriti schimbarea de marime a produsului / produselor comandate.

Dupa ce ai facut aceasta solicitare, iti vom trimite coletul la schimb contra unei sume de 5 RON. In cazul in care este necesar un al doilea schimb, TAXA VA FI 20 RON

Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 365 zile calendaristice de la data primirii coletului;

Produsele trebuie returnate in aceleasi conditii in care au fost primite, fara urme de uzura, ambalate intr-un ambalaj suplimentar de protectie ( sac plastic / punga / folie ) si cu etichetele originale.

Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului.

IMPORTANT

In cazul in care produsul comandat nu mai este disponibil in stoc, va puteti orienta catre un alt model, valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produsului ales si va fi expediat catre dumneavoastra. Valoarea noului produs trebuie sa fie egala sau mai mare cu valoarea produsului returnat.

DORITI INFORMATII SUPLIMENTARE?

Pentru informatii detaliate privind precedurile de schimbare sau returnare a produselor, puteti accesa una dintre paginile de mai jos:

Termeni si conditii

Intrebari frecvente

Doriti un alt model sau culoare?
Daca va razganditi asupra culorii sau modelului, echipa noastra va pune la dispozitie schimbarea culorii sau a modelului comandat, doar daca sunt respectate urmatoarele conditii:
Costurile de transport in valoarea de 20 RON vor fi suportate de dumneavoastra.
Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 365 zile calendaristice de la data primirii coletului;
Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).
Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon : 0316405003 si sa ne informati ca doriti schimbarea de marime a produsului / produselor comandate
IMPORTANT
Valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produsului ales si coletul va fi expediat catre dumneavoastra taxele de transport fiind suportate de dumneavoastra.
Valoarea noului produs trebuie sa fie egala sau mai mare cu valoarea produsului returnat.
In cadrul schimburilor de orice natura ( schimb de marime sau schimb de produs ) este interzisa schimbare produselor din categoriile de INCALTAMINTE , IMBRACAMINTE si ACCESORII cu produse din categoria HOME & DECO.
Produsele din categoriile mai sus mentionate, pot fi schimbate doar cu cu produse din categoriile respective, respectiv INCALTAMINTE, IMBRACAMINTE si ACCESORII
MODALITATE DE SCHIMBARE A MARIMII
Dupa notificarea departamentului CALLCENTER, operatorul cu care ati discutat va plasa o noua comanda de schimb, procedura fiind cea de colet la schimb. Curierul se va prezenta la adresa dumneavoastra cu noul colet continand produsul ales, iar dumneavoastra ii veti preda coletul (ambalat corespunzator) ce va contine produsul pe care doriti sa il schimbati.
DORITI INFORMATII SUPLIMENTARE ?
Pentru informatii detaliate privind precedurile de schimbare sau returnare a produselor, puteti accesa dumneavoastra una din paginile de mai jos : Termeni si conditii si Intrebari frecvente.
Formular schimb produs
Mesajul dumneavoastra este in curs de trimitere!
Cererea dumneavoastra a fost trimisa! In cel mai scurt timp veti fi contactat/a de un operator.
Adauga numele tau
Adauga prenumele tau
Adauga un numar de telefon corect
Adauga adresa e-mail
Adauga o mentiune
Trimite cererea
Doriti returnarea produselor?

Conform art.9 din OUG 34/2014 , va informam ca beneficiati de o perioada de 365 zile de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si returna BUNURILE achizitionate, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si la art.14 din OUG nr.34/2014.

Persoanele juridice nu au drept de retur conform O.U.G. 34/2014. Legea consumatorului cod civil: persoanele juridice sunt vazute drept proferionisti si nu consumatori

Pentru detalii suplimentare puteti accesa : ORDONANTA DE URGENTA NR.34/2014 sau pagina: TERMENI SI CONDITII

IMPORTANT

Solicitarea returnarii produselor sa se faca in maxim 365 zile calendaristice de la data primirii coletului;

Produsul / predusele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate ( rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original ).

Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

In termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru va vom rambursa suma reprezentand valoarea produselor returnate de dumneavoastra in contul specificat.

Costul de transport al curierului in cazul returului produsului/ produselova fi suportat in totalitate de client. Produsul/ produsele pot fi returnate doar prin curier rapid.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice

Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea recuperarii pretului achitat pe produsul respectiv, tot ce trebuie sa faceti este sa completati FORMULARUL de mai jos si sa ne contactati la numarul de telefon : 0316405003 si sa ne informati ca doriti sa returnati produsele achizitionate.

Nu acceptam colete de la POSTA ROMANA sau colete cu RAMBURS.

Formular returnare produs
Mesajul dumneavoastra este in curs de trimitere!
Cererea dumneavoastra a fost trimisa! In cel mai scurt timp veti fi contactat/a de un operator.
Adauga numele tau
Adauga prenumele tau
Adauga un numar de telefon corect
Adauga adresa e-mail
Adauga IBAN-ul
Adauga numele titularului contului introdus
Adauga o mentiune
Trimite cererea