Deschidere colet


#kalapod are o opțiune nouă pentru tine, o să îți placă! Poți alege de acum să primești primești produsele #kalapod cu opțiunea de VERIFICARE COLET. Închipuie-ți, după ce te-ai îndrăgostit de ele la prima vedere, pe site-ul #kalapod, le vei vedea și live, chiar la primirea coletului.

AVANTAJE

  • Vezi produsele în fața ta, le poți verifica, le poți analiza.
  • Dacă îți dorești să returnezi un produs sau întreaga comandă, nu trebuie să mai aștepți procedurile de retur și poți returna direct curierului, după ce ți-a adus coletul și după ce ai activat opțiunea de VERIFICARE COLET.

Deschizi coletul, vezi produsele și live, după ce le-ai ales pe site și îți acorzi o validare în plus, că le dorești cu adevărat.

Pașii de activare opțiune VERIFICARE COLET:

  1. Alegi produsele pe care dorești să le comanzi de pe site-ul www.kalapod.net
  2. Completezi datele de livrare.
  3. Înainte de a înregistra comanda, bifezi opțiunea VERIFICARE COLET la primirea coletului.
  4. Costul opțiunii VERIFICARE COLET este de 5 lei. Prin această opțiune puteți deschide coletul la primirea comenzii de la curier.
  5. Pentru plata RAMBURS. Curierul va încasa suma aferentă comenzii plus cei 5 lei pentru opțiunea VERIFICARE COLET, apoi va înmâna coletul către client. Acesta din urmă va deschide coletele, doar după ce plătește contravaloarea comenzii. În cazul, în care, clientul dorește să returneze o parte dintre produse sau întreaga comandă, returnarea sumei se face în aceleași condiții ca și până acum, cu singura diferență, fără suma de 5 lei, costul opțiunii VERIFICARE COLET.
  6. Pentru plata cu CARDUL, condițiile sunt aceleași ÎN CAZUL UNUI RETUR DUPĂ VERIFICAREA COLETULUI. Clientul primește banii pe cardul de pe care a făcut achiziția, minus cei 5 lei, costul opțiunii VERIFICARE COLET.

*Optiunea nu este valabila in Bucuresti / Ilfov.