Despre noi

Kalapod

Unii spun ca dragostea este un limbaj universal. Dar pentru KALAPOD limba universala este incaltamintea moderna.

KALAPOD este un brand distinct de oricare altul si a fost inspirat de cele mai noi tendinte promovate de comerciantii de incaltaminte din Europa, diferentiindu-se printr-un concept denumit de noi astfel: „Facem comert in favoarea intereselor dumneavoastra".

KALAPOD reprezinta un brand complet nou pe piata de pantofi din Romania si isi propune sa sparga tiparele cu care aproape ne-am obisnuit.

Fie ca va ganditi sa achizitionati un pantof de ocazie, fie doriti un pantof cu care sa mergeti zi de zi, sau vreti o pereche de pantofi sport, KALAPOD are o solutie pentru dumneavoastra. Colectiile de pantofi, balerini, sandale, mocasini, pantofi sport, botine, saboti, slapi, ghete, cizme, sunt destinate sa te reprezinte cu fiecare ocazie cand ii porti.

Intregul stil al brandului KALAPOD se bazeaza pe nevoia clientului, avand ca reguli prioritare preturi fara concurenta, stocuri noi saptamanal, culori incitante si prietenoase, modele europene, din care rezulta un raport bun calitate/pret pentru fiecare produs - alcatuind beneficii unice adresate direct clientiilor sai.

Obiectivul nostru principal este ca produsele KALAPOD sa ajunga sa fie purtate de cati mai multi oameni si sa va oferim o experienta de achizitionare facila si placuta.

Incercati si dumneavoastra. Raportul bun calitate/pret, produsele si colectiile noi, pe care le aducem saptamanal, sunt atuurile brandului KALAPOD. Totodata, va asiguram ca va puteti bucura de o gama impresionanta de incaltaminte moderna si avangardista.

Pentru comenzi sau retur ne puteti contacta la:

Tel: 031 640 50 03 / 031 9642

Mail: contact@kalapod.net

Pentru reclamatii vizavi de orice natura ne puteti scrie la: contact@kalapod.net