Giveaway

REGULAMENT GIVEAWAY INSTAGRAM

Concursul este realizat de catre compania Kalapod.

www.instagram.com/kalapod

Perioada de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 23.07.2021-30.07.2021 datele de începere sau finalizare putând fi modificate din pricina unor eventuale împrejurări excepționale, independente de voința organizatorului.

Locul de desfășurare al concursului

Concursul se organizează și desfasoară pe teritoriul României, prin intermediul paginii de Instagram “@kalapod”.

Dreptul de participare la concurs

În cadrul Concursului poate participa orice persoana cu domiciliul sau reședința pe teritoriul României, având o varstă minimă de 18 ani.

Premiul

Premiul giveaway-ului este oferit de către Hotel Plutitor Splendid și Kalapod. Fericitul câștigător va putea să petreacă un sejur în Delta Dunării la @hotelplutitorsplendid de pe 17 septembrie 2021 până pe 19 septembrie 2021. Acesta va avea asigurat transportul cu barca de la Murighiol până la hotel (și retur), precum și cazarea pentru aceste zile. Câștigătorii vor fi extrași în data de 07.07.2021 de compania Kalapod care va face Live cu extragerea câștigătorului prin intermediul website-urilor de comment picker.

*Giveaway-ul se încheie pe data de 30.07.2021, zi în care comentariile vor fi oprite. În această zi se vor opri comentariile, iar pe data de 02.08.2021 se va face extragerea Live.

Condiții participare

Participanții acestui giveaway trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

- FOLLOW paginii oficiale @kalapod

- FOLLOW paginii oficiale @hotelplutitorsplendid

- 3 comentarii la postarea oficială a concursului în care să se dea TAG unor 3 prieteni diferiți

- Fiecare share al postării oficiale cu tag @kalapod și @hotelplutitorsplendid în stories reprezintă o șansă în plus de câștig.

Regulamentul Concursului

Deciziile de acordare a premiului aparțin în totalitate brandului Kalapod. În această campanie nu au voie să participe persoanele juridice, vânzătorii și patronii magazinelor, angajații Kalapod și toți cei implicați în organizarea acestei campanii.

Vârsta minimă pentru participare este de 18 ani.

Participarea la aceasta campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală a prezentului regulament.

Vor fi eligibili pentru extragere doar participanții care îndeplinesc toate condițiile de participare la concurs. Dacă din cauza setărilor de confidențialitate ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alți participanți, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu include participantul aflat în această situație în concurs.

Organizatorii își rezervă dreptul de a anula participarea concurenților care editează comentariile postate, care folosesc un limbaj licențios sau a căror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

Premiile nu sunt transmisibile! Acestea se vor oferi câștigătorului. În cazul în care câștigătorul refuză premiul, se va acorda următorului concurent extras.

Se vor extrage 3 persoane. Premiul va fi acordat primului participant desemnat câștigător. Dacă acesta nu îndeplinește toate criteriile, premiul va fi trimis către următorul concurent (din cei 2 rămași). Participarea la aceasta campanie promotională implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Politica de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal

Câștigătorul va oferi organizatorilor informațiile necesare pentru a putea fi posibilă rezervarea city break-ului.

Datele prelucrate de către Operator sunt stocate într-o bază de date computerizată proprie, la care au acces doar angajații Operatorului. Operatorul își ia angajamentul să nu instraineze niciunei terțe părți aceste informații și să nu le foloseasca în alte scopuri decât cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurată prin intermediul parolelor sistemului informatic și lipsa accesului extern la baza de date.