Umbrele Dama

Umbrele Dama de la KALAPOD

Umbrele de dama: alege-ti accesoriile in armonie cu tinuta

Cine nu recunoaste importanta si utilitatea umbrelei, mai ales cand strazile sunt inundate de ploaie? Umbrela, acest accesoriu de dama luminos si vesel, ofera protectie impotriva averselor si a intemperiilor, astfel incat sa te simti protejata de picaturile de ploaie. Se poate spune ca umbrela nu doar te protejeaza, dar iti poate oferi, in acelasi timp, si individualitate. Asadar, umbrela de marime medie se poate transforma dintr-un obiect util intr-un accesoriu de dama la moda, ce se poate asorta usor la tinutele tale vestimentare.

Astfel, atunci cand porti o tinuta casual sau office, asigura-te ca nuanta umbrelei se regaseste in piesele tale pentru a se integra cu usurinta in stilul vestimentar. O femeie distinsa, cu stil, are intotdeauna alaturi accesoriile de dama potrivite, indiferent de sezon sau de vreme.

Umbrele pentru femei: caracteristici care invioreaza tinuta 

Umbrelele moderne sunt realizate din materiale care se pot asorta cu alte accesorii, cum ar fi: gentile de dama, manusile de dama, palariile de dama si de ce nu, esarfelle de dama atasate gentilor. In acelasi timp, ne dorim nu numai umbrele frumoase, care sa atraga privirile numaidecat, ci si umbrele care sa raspunda cerintelor noastre in ceea ce priveste calitatea si rezistenta acestora in timp. De aceea, producatorii de umbrele colaboreaza indeaproape cu designerii de moda pentru a gasi cele mai fiabile modele si noi tendinte privind caracteristicile umbrelelor. Pe site-ul nostru poti comanda umbrele cu modele decorative care corespund din punct de vedere cromatic cu nuantele anotimpurilor.

Umbrelele sunt realizate din materiale sintetice impermeabile, pentru a te proteja cat mai bine de picaturile de ploaie. De asemenea, dispun de manere de plastic si de cadre metalice care confera o structura rezistenta. In acelasi timp, deschiderea este automata, iar inchiderea se realizeaza cu ajutorul unei benzi Velcro, umbrelele fiind protejate de huse de protectie in restul timpului. Si nu uita, urmareste in permanenta site-ul nostru, deoarece aici gasesti toate elementele pentru a nu-ti pierde zambetul in mijlocul unei furtuni!

Promotie
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
95.90 lei 39.90 lei

Umbrele Dama - Descopera noua colectie de modele la preturi accesibile